Хорор у Суботици: Драган са метком у глави умро у болници, његова жена нађена без главе?

blic.rs
Хорор у Суботици: Драган са метком у глави умро у болници, његова жена нађена без главе?

Суботица - Драган Золнајић (53) из Суботице, коме се губи сваки траг 20. новембра, пронађен је данас у једној кући у насељу Александрово са раном од метка на глави. Његова жена Светлана је такође нађена мртва. Како незванично сазнаје Блиц, сумња се да је Золнајић убио жену, а потом покушао да изврши самоубиство.

Како сазнаје "Блиц", кућа у којој је пронађен Золнајић припада бившој свекрви његове сестре, и налази се у истом насељу гдје је он живио са супругом. Вјерује се да је жену убио на другом мјесту.

Како преносе медији, према још непотврђеним информацијама, тијело његове супруге пронађено је обезглављено у њиховој кући.

Он је у тешком стању пребачен је у суботичку болницу гдје је преминуо.

Драган је нестао само четири дана након што је пријављен нестанак његове супруге Светлане Золнајић (46).

Њих двоје су живјели сами у породичној кући у насељу Александрову.

Какоје "Блиц" већ писао, све је почело 16. новембра, када је у поподневним сатима Драган схватио да је Светлана нестала. Након три дана нестао је и Драган, а посљедњи пут виђен је 20. новембра у преподневним сатима.

- Драган је имао заостале дугове и свашта нам ових дана пролази кроз главу. Оно што ми као породица сада стрепимо јесте да су људи којима је Драган био дужан одвели Светлану, а да је он отишао да је тражи - рекла је за "Блиц" прије неколико дана Драганова сестра Наташа, додајући ипак да ће полицијска истрага утврдити шта се заиста крије иза њиховог нестанка.

Он је од зета позајмио аутомобил, а возило је пронађено у селу четири дана након пријављивања његовог нестанка, 24. новембра, на око 500 метара од његове куће, иза забавишта. На аутомобилу је била испуштена једна гума, али не и пробушена.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана