Убила супруга ножем пред дјецом

Срна
Убила супруга ножем пред дјецом

Копривница - Полицијска управа Копривничко-крижевачка саопштила је данас да је Дејана Сливара /46/ убила његова невјенчана супруга /26/, нанијевши му више убодних рана ножем од којих је преминуо.

Незванично се сазнаје да се ради о сточару, самохраном оцу троје малољетне дјеце чија је мајка, супруга убијеног, преминула прије неколико година. Како незванично сазнаје подравски.хр, злочин се догодио пред очима двоје дјеце, а сумња се како је мушкарца усмртила његова невјенчана супруга из Ријеке.

Наводно су били заједно, али посвађали су се и она је отишла, а недавно се вратила с властитим дјететом и у високом степену трудноће. Убојство се догодило пред малољетном дјецом, када се отац играо с њима. Тада га је напала ножем и задала му смртну рану.

Најстарија кћерка несретног мушкарца након напада трчала је по љекара, али њеном оцу није било спаса, пише еподравина. Који је био разлог за злочина, није познато. Нападачица је пребачена у болницу гдје је због повреда задржана на лијечењу уз надзор полицијских службеника, јавили су хрватски медији.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана