Српски туристи претукли глумца у његовој кући у Црној Гори

Срна
Српски туристи претукли глумца у његовој кући у Црној Гори

Херцег Нови - Држављани Србије М. Р. (19) и У. З. (18) ухапшени су због пребијања глумца Зорана Тројановића у његовој породичној кући у Херцег Новом.

Њима је судија за истрагу Основног суда у Херцег Новом одредио притвор до 30 дана, након чега су они спроведени у Завод за извршење кривичних санкција Истражни затвор у Спужу, пише “Побједа”.

Младићи су били на љетовању у Херцег Новом, гдје су изнајмили смјештај у продичној кући Тројановић на Топлој. Од самог доласка младићи су правили буку у апартману у коме су одсјели. У ноћи између 9. и 10. аугуста Тројановић је замолио госте да не праве толику буку, након чега су они, према писању поменутог листа, физички насрнули на њега.

Према незваничним информацијама, један од младића га је ударио флашом у главу, затим су наставили да га ударају и шутирају, нанијевши му теже тјелесне повреде.

У полицији у Херцег Новом потврдили су медијима да је извршено кривично дјело насилничко понашање у коме је Тројановић задобио тјелесне повреде, те да је послије инцидента хитно одвезен у Општу болницу Мељине.

Када је полиција стигла у кућу Тројановића насилници су већ били побјегли. Ухапшени су истог дана око 13:30 сати.

“Након узимања записника о обавјештењу прикупљеном од грађанина, како актера тако и очевидаца, консултован је државни тужилац у Основном државном тужилаштву у Херцег Новом, који се након предочених чињеница изјаснио да су М. Р. (19) из Београда и У. З. (18) из Београда, држављани Србије, осумњичени да су починили кривично дјело насилничко понашање на штету З. Т. Ова два лица су спроведена државном тужиоцу у Херцег Новом у 18.30 часова, након тога судија за истрагу Основног суда у Херцег Новом им је одредио притвор у трајању до 30 дана па су они спроведени у Завод за извршење кривичних санкција Истражни затвор у Подгорици”, навели су из полиције.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана