Sestra priznala da je ubila Jasminu Dominić i držala je u zamrzivaču 19 godina

Tanjug
Sestra priznala da je ubila Jasminu Dominić i držala je u zamrzivaču 19 godina

Zagreb - Smiljana Srnec “slomila se” tokom policijskog ispitivanja i istražiteljima priznala kako je i kada ubila svoju sestru Jasminu Dominić, prenosi index.hr pozivajući se na portal Telegram.

Ona još nije ispitana u prisustvu advokata.

Smiljani Srnec (45) danas je produžen pritvor zbog sumnje da je povezana sa ubistvom sestre Jasmine, čije je tijelo pronađeno u subotu uveče u zamrzivaču porodične kuće.

Nju još nije ispitalo Županijsko državno tužilaštvo, a to će, kako kažu, biti obavljeno u zakonskom roku.

Policija je danas izvjestila da prije završetka obdukcije ne može sa sigurnošću potvrditi da je u zamrzivaču u kući u selu Palovcu pronađeno tijelo Jasmine Dominić, čiji je nestanak prijavljen 2005, a zbog sumnji u ubistvo je, prema neslužbenim podacima, uhapšena njena 45-godišnja sestra.

“Znamo da se radi o ženskoj osobi sa sigurnošću, ali za sada ne možemo tvrditi da se radi o toj nestaloj osobi, ali sumnjamo da je to ta nestala osoba”, izjavio je na konferenciji za novinare portparol međimurske policije Nenad Risek.

Dodao je da je osumnjičena 45-godišnjakinja sa šireg područja opštine Mala Subotica u nedjelju u večernjim satima predata pritvorskom nadzorniku međimurske policije zbog sumnje da je ubila Jasminu Dominić.

Policija je potvrdila da je još 2005. pretraživala kuću u kojoj je nedavno pronađen leš.

“Mogu reći da smo bili više fokusirani na van, prema tim nekim informacijama, čak i na neka okolna mesta. Međutim, tada nismo imali informacija da bi se to moglo dogoditi unutar kuće”, rekao je Risek u odgovoru na pitanje novinara kako to da policija nije otkrila leš prilikom pretrage kuće.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana