Њемачки медији: Китаровић “отела” представу

Агенције
Њемачки медији: Китаровић “отела” представу

Берлин - Њемачки медији позабавили су се не само игром хрватске репрезентације на Свјетском првенству, већ и навијачима и начином на који је прослављен успјех Хрватске, а велику пажњу привукла је и хрватска предсједница Колинда Грабар Китаровић, за коју наводе да је “свима отела представу”.

Лист “Билд” у тексту са тешко преводљивим насловом “Presidentin Knuteschovic” (од knuteschen - грлити, мазити се), пише да се хрватска предсједница “обрушила” на свакога ко јој је био у близини како би га грлила и љубила, преноси Дојче веле.

“Политичарка је након пораза у финалу њене репрезентације била ваљда најсимпатичнија губитница у историји Свјетског првенства. Чак ни пљусак над Москвом није покварио њено одлично расположење”, пише “Билд”.

Таблоид подсјећа и на биографију хрватске предсједнице и хвали њену спонтаност, чак и на тако великој позорници као што је Свјетско првенство.

“Сјајно је било како је и Макрону под пљуском размрсила косу. Дрскост: у заносу грљења, Грабар Китаровићева је изљубила и пехар, прије него што је уопште био уручен Французима”, наводи лист.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана