Crnogorac osumnjičen za pokušaj ubistva Maradone

blic.rs
Crnogorac osumnjičen za pokušaj ubistva Maradone

Crnogorski državljanin Vuko Marković (38) uhapšen je u noći između srijede i četvrtka zbog sumnje da je pokušao ubiti MMA borca Vladimira Jovanovića zvanog Maradona u Pančevu, saznaje "Blic”.

Prema saznanjima ovog lista, do hapšenja je došlo u četvrtak oko tri ujutro, kada je Vuko pokušao napustiti Srbiju, nakon što je prethodno policija raspisala potragu za njim zbog sumnje da ima veze s pokušajem ubistva MMA borca.

Kako navodi izvor "Blica” upoznat s istragom, Vuko, koji je porijeklom iz Podgorice, a živi u Beogradu, sarađivao je s Jovanovićem u biznisu s autima te se ispituje jesu li neraščićeni računi oko posla razlog za pokušaj ubistva ili je Vuku neko unajmio da ubije Maradonu.

Nakon hapšenja Vuko se branio šutnjom, a određeno mu je zadržavanje do 48 sati. U tom zakonskom roku on će biti sproveden na saslušanje kod dežurnog tužioca u Višem tužilaštvu u Pančevu.

Vladimir Jovanović Maradona, MMA borac, izrešetan je u ponedjeljak ujutro oko 7.30 sati ispred vrtića "Kefalica” u Pančevu sa sedam metaka.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana