Црногорац осумњичен за покушај убиства Марадоне

blic.rs
Црногорац осумњичен за покушај убиства Марадоне

Црногорски држављанин Вуко Марковић (38) ухапшен је у ноћи између сриједе и четвртка због сумње да је покушао убити ММА борца Владимира Јовановића званог Марадона у Панчеву, сазнаје "Блиц”.

Према сазнањима овог листа, до хапшења је дошло у четвртак око три ујутро, када је Вуко покушао напустити Србију, након што је претходно полиција расписала потрагу за њим због сумње да има везе с покушајем убиства ММА борца.

Како наводи извор "Блица” упознат с истрагом, Вуко, који је поријеклом из Подгорице, а живи у Београду, сарађивао је с Јовановићем у бизнису с аутима те се испитује јесу ли нерашчићени рачуни око посла разлог за покушај убиства или је Вуку неко унајмио да убије Марадону.

Након хапшења Вуко се бранио шутњом, а одређено му је задржавање до 48 сати. У том законском року он ће бити спроведен на саслушање код дежурног тужиоца у Вишем тужилаштву у Панчеву.

Владимир Јовановић Марадона, ММА борац, изрешетан је у понедјељак ујутро око 7.30 сати испред вртића "Кефалица” у Панчеву са седам метака.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана