Стевандић: Требамо бољу националну и економску политику

Стевандић: Требамо бољу националну и економску политику 26.09.2018 00:28 | Срна

Фоча - Предсједник странке Уједињена Српска Ненад Стевандић поручио је са предизборног скупа у Фочи да постоје услови за бољи економски развој Српске и да та странка има конкретан програм како то остварити.

Он је истакао да су кандидати те странке квалитетан кадар који својим знањем заслужују шансу да буде изабран и да учине добре ствари за Републику Српску.

“Потребна је боља и национална и економска политика. Када те двије ноге буду ишле заједно и упоредо једна са другом, када буде сарадња, а не свађа као данас између предсједника Републике и члана Предсједништва БиХ, сарадња између предсједавајућег Савјета министара и будућег премијера Српске, можемо да се надамо миру и развоју”, рекао је Стевандић.

Кандидат Уједињене Српске за посланика у Народној скупштини Републике Српске у Изборној јединици девет Мирослав Матовић каже да је циљ те странке да се у наредне четири године отвори 20.000 нових радних мјеста, сваке године по 5.000.

“Наш економски програм су радили људи који су студирали на престижним економским факултетима, а када је у питању наш патриотски програм, циљ је очување виталних националних интереса, никада на уштрб остала два конситутивна народа”, рекао је Матовић.

Кандидат Уједињене Српске за посланика у Народној скупштини Републике Српске у Изборној јединици девет Момчило Станушић рекао је да је програм ове странке обухвата све сегменте живота, привреде, економије, културе, здравствене и социјалне заштите.

“Наш програм сигурно даје наду за нова запошљавања људи, за бољи и квалитетнији жибвот, за нову свјетлост у Републици Српској”, навео је Станушић.

На трибини су представљени сви кандидати ове странке од Вишеграда до Требиња за посланике у парламенту Српске, а бирачима је упућена порука да на нивоу БиХ гласају за листу СНСД-а, као и за кандидате те странке за предсједника Српске и српског члана Предсједништва БиХ Жељку Цвијановић и Милорада Додика.© Глас Српске 2012 ISSN 2303-7385 | Импресум | Маркетинг | Контакт | Латиница | Ћирилица