Иванић: За стабилну и сигурну Српску

Иванић: За стабилну и сигурну Српску 11.09.2018 23:08 | Срна

Бијељина - Кандидат СзП за члана Предсједништва БиХ из Републике Српске Младен Иванић рекао је да се залаже за стабилну и сигурну Српску и да је увјерен у убједљиву побједу на предстојећим изборима.

“Прије четири године сам убједљиво побиједио у Бијељини и увјерен сам да ћу и ове године добити огромну подршку и побиједити противкандидата СНСД-а Милорада Додика”, рекао је Иванић на предизборном скупу ПДП-а у Центру за културу у Бијељини.

Шеф Главног изборног штаба ПДП-а Славиша Марковић рекао је да у Изборној јединици шест очекује убједљиву побједу, поготово у Бијељини, те да је присуство великог броја људи на вечерашњој трибини доказ да ПДП има велико повјерење народа.

“За ових 26 дана учинићемо све да грађанима представимо програм обнове Српске који је урадила компетентна група људи ПДП-а. Имамо адекватна рјешења за све сегменте друштвене заједнице са веома квалитетним људима који ће се наћи на листама ПДП-а”, рекао је Марковић.

Носилац листе ПДП-а за Парламентарну скупштину БиХ из Изборне јединице два Миленко Ристић рекао је да ће, уколико буде изабран за посланика, радити у интересу Републике Српске.

Носилац листе ПДП-а за Народну скупштину Републике Српске из Изборне јединице шест Миленко Вићановић поручио је да ће, уколио ова партија побиједи на изборима, сви директори јавних предузећа који буду пословали са губитком бити смијењении.

Кандидат ПДП-а за Народну скупштину Републике Српске из Изборне јединице шест Весна Стевановић увјерена је да ће послије 7. октобра ова партија бити дио власти у Српској.© Глас Српске 2012 ISSN 2303-7385 | Импресум | Маркетинг | Контакт | Латиница | Ћирилица