Ivanić: 27 dana do istorijske odluke

Ivanić: 27 dana do istorijske odluke 09.09.2018 22:51 | Srna

Šipovo - Kandidat Saveza za pobjedu za srpskog člana Predsjedništva BiH Mladen Ivanić poručio je večeras u Šipovu da je za 27 dana pred narodom i Srpskom istorijska odluka.

Ivanić je na predizborom skupu Saveza za pobjedu rekao da je samo važno da apstinenti shvate da je svaki glas istinski važan.

On je istakao da je u protekle četiri godine pokazao kako se zajedničke institucije koriste da se sačuva Republika Srpska.

Kandidat Saveza za pobjedu za predsjednika Republike Srpske Vukota Govedarica rekao je da je u Republici Srpskoj u posljednjih pet dana zabilježeno pet teških bezbjednosnih incidenata.

Govedarica je istakao da je danas u Čelincu “predsjednik SNSD Milorad Dodik nasrnuo na mladića Draška Stanivukovića” i da će “zbog Draška i svih hrabrih ljudi u Srpskoj izgubiti izbore”.

Nosilac liste SDS-a za parlament BiH iz Izborne jedinice jedan Dragan Mektić rekao je da su spremni da preuzmu sudbinu Srpske u svoje ruke, kako bi je, kako kaže, izvukli iz propasti, a narod iz siromaštva.

Nosilac liste PDP-a za parlament BiH iz Izborne jedinice jedan Branislav Borenović ocijenio je da velika podrška naroda u Šipovu pokazuje da u Srpskoj više nema strahova, te da će kandidati Saveza za pobjedu Vukota Govedarica i Mladen Ivanić odnijeti veliku pobjedu 7. oktobra.

Nosilac liste NDP-a za Narodnu skupštinu Republike Srpske Dragan Čavić rekao je da je zaprepašten bezbjednosnom situacijom na širem području Banjaluke, te da se mora promijeniti vlast da bi se promijenilo stanje u društvu.© Glas Srpske 2012 ISSN 2303-7385 | Impresum | Marketing | Kontakt | Latinica | Ćirilica