Govedarica: Više pažnje da posveti distriktu

Govedarica: Više pažnje da posveti distriktu 23.09.2018 22:52 | Srna

Brčko - Kandidat Saveza za pobjedu /SZP/ za predsjednika Republike Srpske Vukota Govedarica rekao je večeras da Republika Srpska mora više brige da posveti Brčko distriktu.

Govedarica je na predizbornom skupu SzP-a u Brčkom rekao da se u distriktru mora čuvati srpsko jedinstvo, koje je sada, kako kaže, narušeno.


“Distrikt je sastavni dio Republike Srpske i ne možemo da imamo ovakav odnos prema narodu koji živi u Brčko distriktu”, rekao je Govedarica.

Kandidat SzP-a za srpskog člana Predsjedništva BiH Mladen Ivanić poručio je da će zalagati za “otvaranje Republike Srpske prema svijetu”.

“Braniću je, ali ne galamom nego konkretnim djelima, stvaraću jednu Republiku u kojoj će vrijediti živjeti, koja neće biti izolovana i neću dijeliti narode”, rekao je Ivanić.

Predsjednik NDP-a Dragan Čavić govorio je o tome šta Savez za pobjedu planira uradi ukoliko pobijedi za izborima.

“Moramo uvesti red u administraciju, obezbijediti sredstva iz ušteda u javnom sektoru i riješiti problem ogromne zaduženosti”, rekao je Čavić.

Kandidat SDS-a za poslanika u Narodnoj skupštini iz Izborne jedinice šest Milan Purić rekao je da su izbori prilika da se ojača Republika Srpska u Brčko distriktu.

“Moramo zaustaviti iseljavanje naroda, a to je moguće ako na izborima pobijedi srpski narod”, rekao je Purić.© Glas Srpske 2012 ISSN 2303-7385 | Impresum | Marketing | Kontakt | Latinica | Ćirilica