Говедарица: Борићу се за сваког грађанина Српске

Говедарица: Борићу се за сваког грађанина Српске 26.09.2018 00:23 | Срна

Модрича - Кандидат СзП-а за предсједника Републике Српске Вукота Говедарица рекао је вечерас у Модричи да ће се након избора борити за Српску праведну за сваког њеног грађанина.

“Испоштоваћу уговор са народом који је тренутно потписало више од 100.000 грађана, те ћу објавити имовину, личну и своје породице”, рекао је Говедарица на конвенцији партија Савеза за побједу на градском тргу у Модричи.

Он је истакао да ће се кандидати СзП-а за Народну скупштину Републике Српске и Представнички дом парламента БиХ, прије свега, борити за равноправност свих грађана пред законима и достојанство сваког појединца, без обзира на националну, вјерску или политичку припадност.

Кандидат СДС-а за Народну скупштну из Изборне јединице четири Стево Јоксимовић рекао је да је Модрича одлучна да докаже да се на изборима може побиједити без халабуке.

Кандидат ПДП-а за Представнички дом БиХ у Изборној јединици два Јована Видовић навела је да ће се залагати за то да сви сви грађани имају исте могућности и да закони вриједе за све једнако.

На конвенцији су говорили и носиоци листа СДС-а и ПДП-а за Представнички дом БиХ из Изборне јединице два Обрен Петровић и Миленко Ристић, као и предсједник Народног демократског покрета Драган Чавић.

Конвенцији, иако је било најављено, није присуствовао кандидат СзП-а за српског члана Предсједништва БиХ Младен Иванић.© Глас Српске 2012 ISSN 2303-7385 | Импресум | Маркетинг | Контакт | Латиница | Ћирилица