Dodik: Važni izbori za Srpsku i Srbe

Dodik: Važni izbori za Srpsku i Srbe 10.09.2018 21:47 | Srna

Brod - Kandidat za srpskog člana Predsjedništva BiH Milorad Dodik izjavio je večeras u Brodu da su predstojeći izbori važni za Republiku Srpsku i srpski narod, te poručio da vjeruje u uspjeh SNSD-a širom Srpske, pa tako i u Brodu koji sa ovom strankom ima perspektivu.

“Moj izbor za predsjednika Republike Srpske je Željka Cvijanović i taj izbor treba da potvrdite 7. oktobra. Znamo da imamo podršku našeg naroda, jer smo mi vlast uvijek doživljavali kao odgovornost, a ne kao privilegiju”, rekao je Dodik na tribini u Brodu na kojoj je SNSD predstavio predizborni program i svoje kandidate na predstojećim izborima.

On je istakao da Srbi posjeduju bezgraničnu ljubav koja im daje snagu da izdrže sve izazove i prepreke koje stoje pred njima.

“Republika Srpska svaki dan mora da se brani. Ja sam Srbin i time se ponosim, jer je iza srpskog naroda svijetla tradicija. Zato je Srpska država koja je garancija naše slobode, perpsektive i razvoja”, poručio je Dodik, koji je i predsjednik SNSD-a.

On je naglasio da nikada nije dozvoljavao da neko ponižava Republiku Srpsku, način života u Srpskoj, srpski jezik i pismo, kao i slave.

“Moramo imati jaku vlast sa velikim liderom kao što to imaju svi veliki narodi”, poručio je Dodik.

Kandidat za predsjednika Republike Srpske Željka Cvijanović istakla je da SNSD  godinama niže samo pobjede.

“Izgradili smo stabilne institucije za jaku Republiku Srpsku. Naša pobjeda je pobjeda za slobodnu i razvijenu Srpsku. Naši koraci su koraci za bolju budućnost”, poručila je Cvijanovićeva, koja je i potpredsjednik SNSD-a.

Ona je istakla da SNSD radi za jaku Republiku Srpsku, a da je SzP sve ove godine pokušava razgraditi.

“Na sceni je u Sarajevu bila očigledna izdaja Republike Srpske i života svih građana Srpske”, rekla je Cvijanovićeva i dodala da je 7. oktobar dan kada će pobjeda SNSD-a voljom građana Republike Srpske biti potvrđena.

Kandidat SNSD-a za parlament BiH iz Izborne jedince dva Slaviša Tomićević istakao je da je ovo tim koji garantuje jaku Republiku Srpsku.

“Vi svojom voljom odlučujete o sudbini Srpske, a sigurni smo da je vaš izbor Milorad Dodik, Željka Cvijanović i SNSD”, poručio je on.

Kandidat SNSD-a za Narodnu skupštinu Srpske iz Izborne jedinice četiri Ružica Maslić istakla je da je SNSD velika i složna porodica koja pruža šansu svima, a posebno afirmiše žene.  

“Zato vas pozivam da podržite naše kandidate za srećnu budućnost Republike Srpske i naše djece. Podržite Željku Cvijanović i Milorada Dodika i to će biti vaša ispravna odluka”, rekla je ona.

Kandidat  ove stranke za Narodnu skupštinu Srpske iz Izborne jedinice četiri  Danijela Đukić kaže da je na današnji dan prije osam godina postala član SNSD-a i da je danas sigurna da je to bila prava odluka.

“Nas krasi zajednički rad za bolje sutra Republike Srpske”, istakla je Đukićeva.

Kandidat SNSD-a za Narodnu skupštinu Republike Srpske iz Izborne jedinice četiri Dejan Čečavac poručio je da Srpska, pod vođstvom SNSD-a, Željke Cvijanović i Milorada Dodika, sigurnim koracima ide u srećnu budućnost.

“Pozivam vas da budete jedinstveni i složni za Srpsku. Brod je uvijek znao da izabere bolje za svoj grad i za Republiku Srpsku”, rekao je Čečavac.

Predsjednik Opštinskog odbora SNSD-a Brod Ilija Jovičić rekao je da vlast SNSD-a u ovoj opštini, zajedno sa Vladom Republike Srpske, brine o svim građanima.

“Bez podrške Vlade Republike Srpske ne bismo uspjeli da svih ovih godina razvijamo Brod. Odgovorno poručujem da Brod neće razočarati”, naveo je Jovičić. © Glas Srpske 2012 ISSN 2303-7385 | Impresum | Marketing | Kontakt | Latinica | Ćirilica