Dodik: Kozarska Dubica - mjesto naše velike pobjede

Dodik: Kozarska Dubica - mjesto naše velike pobjede 11.09.2018 23:10 | Srna

Kozarska Dubica - Kandidat SNSD-a za člana Predsjedništva BiH iz Republike Srpske Milorad Dodik rekao je večeras da je Kozarska Dubica mjesto velike pobjede SNSD-a.

“Ovdje smo mnogo puta pobjeđivali i imamo lokalnu vlast, rješavamo probleme koji su prethodnici ostavili, imamo podršku i dobrog načelnika. Želimo da Kozarskoj Dubici vratimo za povjerenje koje smo dobili na lokalnim izborima i koje imamo i sada”, istakao je Dodik na centralnom predizbornom skupu SNSD-a u Kozarskoj Dubici.


Dodik, koji je i lider SNSD-a, rekao je da vjeruje u veliku pobjedu ove partije i kandidata Željke Cvijanović za predsjednika Republike Srpske.

“Gdje god dođemo imamo veliku podršku, dijelimo sa ljudima vrijednosti politike koja se pokazala uspješnom. Zato smo ovdje da zahvalimo svima u Dubici za sve naše pobjede”, istakao je Dodik.

Kandidat SNSD-a za predsjednika Republike Srpske Željka Cvijanović rekla je da očekuje veliku pobjedu i podršku u Kozarskoj Dubici i istakla da je snaga SNSD-a to što pobjeđuje zajedno sa narodom.

“Građani Republike Srpske prepoznaju politiku SNSD-a. Oni neće ljude koji nemaju plan. Ovdje je izbor sasvim jednostavan i jasan. Podrška koju dobijamo na skupovima pokazuje da je narod uz nas i da cijeni našu politiku”, naglasila je Cvijanovićeva.

Ona je izrazila nadu da će Kozarska Dubica sa Republikom Srpskom ići dalje, napredovati.

“Ne postoji barijera koju nismo uspjeli da uklonimo. Važno je da imamo stabilnost naših institucija, da možemo razvijati naše lokalne zajednice. Sigurna sam da je ono što dolazi, nakon svih aktivnosti koje smo učinili kao Vlada, stabilna budućnost”, rekla je Cvijanovićeva.

Kandidat SNSD-a za Narodnu skupštinu u Izbornoj jednici jedan Radenko Reljić rekao je da SNSD ponavlja uspjehe od prethodnih izbora.

“Prethodne kampanje pokazuju trend rasta SNSD-a u Kozarskoj Dubici, koja ostaje u porodici SNSD-a”, naglasio je Reljić.

Kandidat SNSD-a za Narodnu skupštinu u Izbornoj jednici jedan Rodoljub Topić rekao je da ova stranka ide u novu pobjedu.

“Mi smo dio ovog naroda i sa Miloradom Dodikom i Željkom Cvijanović idemo u novu pobjedu SNSD-a”, naglasio je Topić.

Na centralnom predizbornom skupu SNSD-a u Kozarskoj Dubici, koji je održan u sportskoj dvorani, predstavljeni su kandidati te stranke na opštim izborima, a skupu su prisustvovali stranački zvaničnici, brojni građani i simpatizeri te stranke. /kraj/td/vj/foto© Glas Srpske 2012 ISSN 2303-7385 | Impresum | Marketing | Kontakt | Latinica | Ćirilica