Додик: Козарска Дубица - мјесто наше велике побједе

Додик: Козарска Дубица - мјесто наше велике побједе 11.09.2018 23:10 | Срна

Козарска Дубица - Кандидат СНСД-а за члана Предсједништва БиХ из Републике Српске Милорад Додик рекао је вечерас да је Козарска Дубица мјесто велике побједе СНСД-а.

“Овдје смо много пута побјеђивали и имамо локалну власт, рјешавамо проблеме који су претходници оставили, имамо подршку и доброг начелника. Желимо да Козарској Дубици вратимо за повјерење које смо добили на локалним изборима и које имамо и сада”, истакао је Додик на централном предизборном скупу СНСД-а у Козарској Дубици.


Додик, који је и лидер СНСД-а, рекао је да вјерује у велику побједу ове партије и кандидата Жељке Цвијановић за предсједника Републике Српске.

“Гдје год дођемо имамо велику подршку, дијелимо са људима вриједности политике која се показала успјешном. Зато смо овдје да захвалимо свима у Дубици за све наше побједе”, истакао је Додик.

Кандидат СНСД-а за предсједника Републике Српске Жељка Цвијановић рекла је да очекује велику побједу и подршку у Козарској Дубици и истакла да је снага СНСД-а то што побјеђује заједно са народом.

“Грађани Републике Српске препознају политику СНСД-а. Они неће људе који немају план. Овдје је избор сасвим једноставан и јасан. Подршка коју добијамо на скуповима показује да је народ уз нас и да цијени нашу политику”, нагласила је Цвијановићева.

Она је изразила наду да ће Козарска Дубица са Републиком Српском ићи даље, напредовати.

“Не постоји баријера коју нисмо успјели да уклонимо. Важно је да имамо стабилност наших институција, да можемо развијати наше локалне заједнице. Сигурна сам да је оно што долази, након свих активности које смо учинили као Влада, стабилна будућност”, рекла је Цвијановићева.

Кандидат СНСД-а за Народну скупштину у Изборној једници један Раденко Рељић рекао је да СНСД понавља успјехе од претходних избора.

“Претходне кампање показују тренд раста СНСД-а у Козарској Дубици, која остаје у породици СНСД-а”, нагласио је Рељић.

Кандидат СНСД-а за Народну скупштину у Изборној једници један Родољуб Топић рекао је да ова странка иде у нову побједу.

“Ми смо дио овог народа и са Милорадом Додиком и Жељком Цвијановић идемо у нову побједу СНСД-а”, нагласио је Топић.

На централном предизборном скупу СНСД-а у Козарској Дубици, који је одржан у спортској дворани, представљени су кандидати те странке на општим изборима, а скупу су присуствовали страначки званичници, бројни грађани и симпатизери те странке. /крај/тд/вј/фото© Глас Српске 2012 ISSN 2303-7385 | Импресум | Маркетинг | Контакт | Латиница | Ћирилица