Цвијановић: Јачање Српске - политика која ужива подршку грађана

Цвијановић: Јачање Српске - политика која ужива подршку грађана 24.09.2018 23:22 | Срна

Источно Сарајево - Кандидат коалиције СНСД-ДНС-СП за предсједника Републике Српске Жељка Цвијановић изјавила је вечерас у Источном Новом Сарајеву да је даље јачање Републике Српске - политика која ужива подршку грађана.

"То значи да смо сви заједно на великом задатку - јачања Републике Српске, без које није могуће замислити наш опстанак", нагласила је Цвијановићева.


Она је рекла да је политика СНСД-а и равномјеран развој свих локалних заједница, што је Влада Српске, на челу са СНСД-ом, све вријеме и чинила.

"Важно је да развијамо сваку локалну заједницу. Грађани то очекују од нас и у наредном периоду", истакла је Цвијановићева.

Она је након вечерашње централне изборне трибине СНСД-а оцијенила да препуна дворана и окупљени људи пуни енергије показују да политика СНСД-а ужива пуну подршку становника Источног Сарајева.

"Наш однос према овом граду и његовим општинама ми смо, као Влада и као власт, показали реализацијом многобројних пројеката", нагласила је Цвијановићева.

Према њеним ријечима, Влада Републике Српске је овом граду удахнула живот, улажући огромна средства у разне пројекте, све с циљем што достојнијег и бољег живота грађана Источног Сарајева, који је стратешки важан за Републику Српску.

Цвијановићева је позвала грађане Источног Новог Сарајева и Источне Илиџе да своје повјерење поново поклоне СНСД-у и његовим кандидатима који су гарант снажне и стабилне Републике Српске.

Она је након централне изборне трибине СНСД-а оцијенила да вечерашња атмосфера у дворани "Славија" најављује нову велику побједу СНСД-а, за коју ће, како је истакла, највише бити заслужан предсједник Републике Српске и СНСД-а Милорад Додик, који је и кандидат коалиције СНСД-ДНС-СП за српског члана Предсједништва БиХ.

Она је нагласила значај изградње јаких и стабилних институција власти Републике Српске, изражавајући наду да ће након избора брзо и ефикасно бити формирана власт која ће одмах кренути у нове изазове и пројекте, ради обезбјеђивања бољег животног стандарда.© Глас Српске 2012 ISSN 2303-7385 | Импресум | Маркетинг | Контакт | Латиница | Ћирилица