Mladić iz Slavonskog Broda kupio polovnu komodu pa u njoj našao 25.000 evra

GS
Mladić iz Slavonskog Broda kupio polovnu komodu pa u njoj našao 25.000 evra

SLAVONSKI BROD - Malo je reći da se iznenadio 22-godišnji Petar Gavran kada je kupio polovnu komodu preko interneta i otkrio što se u njoj nalazi.

Mladić iz okoline Slavonskog Broda već godinu dana radi u Njemačkoj. Preko internet oglasa pronašao je komodu za dnevnu sobu te je s prijateljem otišao po nju. Još dok su je iznosili iz stana čovjeka od kojeg su je kupili, čuli su da se nešto kotrlja u komodi, ali mislili su da je riječ o nečemu drugom.

Kada je došao u svoj stan i namjestio komodu, otvorio je ladice i shvatio šta se to kotrljalo. U ladicama su ostali porodični albumi prijašnjeg vlasnika, ali i nekoliko omotnica s više od 25.000 evra.

“Porodični albumi još 'ajde, ali omotnice s desetinama hiljada evra! Mislio sam da me zezaju, kao prodali mi komodu pa me sad zafrkavaju s kovertama s novcem koje su kao ostavili. Jedna je bila djelimično poderana pa sam je lagano otvorio i izvukao novčanicu, prinio je na svjetlost i vidio da je stvarna jer je imala žig i, naravno, ostao šokiran”,  ispričao je Petar za portal 24sata.hr

Nije odmah znao šta da radi pa se javio porodici koja mu je prodala komodu, ali oni za novac uopšte nisu znali jer su taj stan naslijedili i počeli su rasprodavati stvari koje se u njemu nalaze.

Ipak, Petar je odlučio biti iskren i priznao je vlasnicima šta je pronašao u komodi, a oni su ga za njegovo poštenje nagradili.

(NN)
 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana