Megan Markl, vojvotkinja od Saseksa: Držala sam prvo dijete, a znala da gubim drugo

Tanjug
Foto: Getty Images

LONDON- Vojvotkinja od Saseksa i bivša američka glumica Megan Markl otkrila je da je u julu ove godine imala spontani pobačaj.

Ona je za Njujork tajms rekla da se to dogodilo u Los Anđelesu, u trenutku dok je mijenjala pelenu sinu Arčiju, piše Dejli mejl. ,

Kako kaže, ona je dok je držala sina samo osetila oštar bol, nakon koga je sa sinom u rukama pala na pod i pokušala zbog oboje da ostane smirena.

"Znala sam, dok sam držala moje prvorođenče da gubim drugo dijete", rekla je ona i dodala da je sa suprugom princom Harijem otišla u bolnicu i da su bili slomljeni.

"Nekoliko sati kasnije ležala sam u bolničkom krevetu, držeći supruga za ruku. Osjetila sam slabost njegovog stiska, a kada mi je poljubio zglobove prstiju, oni su bili mokri od naših suza. Gledala sam supruga kako puca, dok je pokušavao da bude miran zbog mene", rekla je Markl.

Megan je dodala i da sada govori o tome kako bi ohrabrila i druge da slobodno pričaju o svojim iskustvima.

Bakingemska palata saopštila je danas da je članak u kojem je vojvotkinje od Saseksa Megan Markl otkrila da je u julu imala spontani pobačaj "duboko lična stvar" koju ne želi da komentariše, prenosi Rojters.

U odvojenoj izjavi jedan izvor iz palate naveo je da u kraljevskoj porodici zavladala razumljiva tuga zbog toga što je supruga princa Harija izjavila za Njujork tajms.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana