Majkl Daglas obilježio 21. godišnjicu braka sa Ketrin Zita Džouns VIDEO

G.S.
Majkl Daglas obilježio 21. godišnjicu braka sa Ketrin Zita Džouns VIDEO

Majkl Daglas je svojoj lijepoj supruzi, velškoj glumici Ketrin Zita Džouns, čestitao 21. godišnjicu braka tako što je na svom Instagram profilu objavio video-materijl koji sadrži kompilaciju zajednčkih fotografija.

U sklopu videa napisao je i emotivnu poruku koja je razniježila sve njegove pratioce.

“Srećna ti godišnjica, draga moja Ketrin! Volim te puno”.

Osim fotografija prvog bračnog plesa, u videu su se našle i one zajedničke na golfu, skijanju i različitim turističkim destinacijama.

Video prati pesma “Best Day of My Life”.

Podsjetimo, holivudski par upoznao se 1998, na Deauville Film festivalu, tako što ih je povezao zajednički prijatelj i kolega, Deni de Vito.

Iako je velika razlika u godinama danas očiglednija (Majkl je 25 godina stariji od Ketrin) ona za njih nikada nije bila problem.

Ljubavna priča poznatog para po mnogo čemu podsjeća na romantičnu komediju, a sve je započelo neobaveznim ćaskanjem.

Ispostavilo se da dijele slična interesovanja i da ima mnogo stvari koje ih povezuju. Majkl Daglas se još uvek dobro sjeća noći kada je upoznao svoju buduću suprugu:

“U noći kad sam je upoznao, saznao sam da smo rođeni na isti dan. Nakon što mi je to rekla i otkrila da voli golf, rekao sam joj da ću baš ja biti otac njene djece. Poželjela mi je laku noć”, svojevremeno je izjavio slavni glumac za strane medije.

Kao recept za uspješan brak, Majkl je uvijek navodio međusobno poštovanje i razgovor o problemima.

“Nekada ulažemo više napora u odnose sa strancima, nego s osobama koje su nam najbliže. Ja uvijek pokušavam da se sjetim koliko sam srećan što sam s damom poput nje. Takođe, naučio sam koliko je važno razgovarati o problemima. Kvalitetan razgovor čini čuda za brak”, izjavio je glumac svojevremeno.

Godine 2000. u hotelu “Plaza” u Njujorku održano je vjenčanje godine, a 18. novembar je zauvijek ostao njihov srećan dan kada su se zakleli jedno drugom na vječnu ljubav.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana