Upoznajte Zappu, najbolje stilizovanu i najfotogeničniju mačku na Instagramu

Kliks
Foto: Instagram

Instagram obiluje fotografijama zanimljivih kućnih ljubimaca, ali i drugih životinja koje vas mogu oraspoložiti.

Mačka Zappa je jedna od njih i pozira kao pravi profesionalac, a njena vlasnica brine za svaki njen outfit koji ostavlja bez teksta.

Zappa sa svojom vlasnicom Lanom Vermigen živi u Holandiji, a Instagram profil zappa_the_cat je nastao sasvim slučajno.

Prema riječima vlasnice, dok je Zappa bila još mače, stalno ju je fotografisala, a povremeno je objavljivala fotografije na svom Instagram profilu.

Nakon veoma zanimljivih reakcija ljudi koji su htjeli više fotografija ove preslatke mačke, Lana je odlučila Zappi napraviti Instagram profil. Danas zappa_the_cat ima 115.000 pratilaca, koji su oduševljeni Zappinim pozama i modnim kombinacijama.

Zappa ima prepun ormar šik odjeće, a na Instagramu se može vidjeti kako nosi brendove kao što su Supreme, Channel ili čak Gucci.

Međutim, najveću pažnju privlači spoj boja i kreacija koje variraju od ružičastog džempera, naočala za sunce drečavo plave boje, do mornarske majice na pruge.

Vlasnica Zappu opisuje kao super znatiželjnu i vrlo društvenu macu koja se veseli svakom ko ih posjeti.

Zappu je Lana počela oblačiti vrlo rano pa se ona navikla na odjeću i ne smeta joj, u suprotnom je ne bi, kako je kazala, ni oblačila.

Iako još nije jasno koliko se puta moraju napraviti fotografije da bi se došlo do rezultata na Instagramu, ova mačka djeluje ''cool'' i skoro pa nezainteresovano za ono što se dešava oko nje, piše Pop Sugar.

Odjeća i modni dodaci joj stoje kao saliveni, kao što možete vidjeti u fotogaleriji.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana