Pjevačica pokazala treću haljinu sa svog vjenčanja

index.hr
Pjevačica pokazala treću haljinu sa svog vjenčanja

Britanska pjevačica Eli Golding udala se za trgovca umjetninama Kaspara Džoplinga u avgustu prošle godine, a tek sada je na svom Instagram nalogu pokazala treću haljinu koju je nosila na vjenčanju.

Ona je sudbonosno “da” izrekla u raskošnoj vjenčanici modne kuće Kloi (Chloe) krojenoj u viktorijanskom stilu s visokim ovratnikom, volanima i ručno ušivenim perlicama, a za svadbeno slavlje se presvukla u potpuno drugačiju i puno jednostavniju haljinu.

Njenu drugu vjenčanicu dizajnirala je Stela Mekartni, a za razliku od prve ova nije po sebi imala nikakvih detalja, već je pratila liniju tijela i otkrila malo više, tačnije ramena i noge kroz visoki prorez na donjem delu, piše Index.

Pjevačica je objavila crno-bijelu fotografiju na kojoj pleše sa šampanjcem u ruci u lepršavoj bijeloj haljini koja je u gornjem dijelu krojena kao košulja, pa se od struka, koji je naglašen trakom, naglo širi i ima dugački šlep. Riječ je o kreaciji Karoline Herere koju je Eli, kako je otkrila u opisu fotke, nosila dan nakon vjenčanja. Zbog toga je ova haljina i puno ležernija od prethodne dvije.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana