Obuća za ljeto 2022: Ovo su najpopularniji modeli

GS
Obuća za ljeto 2022: Ovo su najpopularniji modeli

Ljeto će biti obilježeno nekim klasicima, ali i opuštenijim varijantama u kojima će naročito uživati dame koje ne vole potpetice

Kada je obuća za leto 2022. u pitanju, mnogo je opcija, a sve zavisi od ličnog stila i ukusa. Ipak, evo koji modeli su najpopularniji.Svake godine navikli smo da nam modni dizajneri nude novine kada je obuća u pitanju. Ove sezone, ljeto će biti obilježeno nekim klasicima, ali i opuštenijim varijantama u kojima će naročito uživati dame koje ne vole potpetice.

Bilo da birate sandale na potpeticu ili one ravne, kaiševi su definitivno broj jedan kada su modeli ljetnje obuće u pitanju.

Uz šorts, džins ili koktel haljinu, ovakvi modeli slažu se uz svaku kombinaciju, pa su zato posebno popularni

Klompe i papuče

Pored toga što dolaze u raznim dezenima i bojama, klompe i papuče se prave i od raznih materijala. A uz to, možemo birati ili ravne ili one na potpeticu. Za svako raspoloženje i za svaki stil.

Platforme

Nemojte se stidjeti da birate što veću platformu. Ovaj trend je jedan od najtraženijih za ljetnju sezonu.

Jednostavno i ravno

Ravne papuče i sandale sa što manjim đonom druga su krajnost od platformi, ali su takođe veoma popularne i preporučuju se za ovo ljeto.

Espardile

Ova veoma udobna i izuzetno popularna obuća ovoga ljete. Bilo da se odlučite za ravnu ili varijantu sa punom petom, izgledaju izuzetno.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana