Nova snaja Kejt Midlton udala se u svekrvinoj vjenčanici staroj 41 godinu, svi pričaju o haljini!

GS
Foto: Instagram

Aliz Tevenan oduševila je mnoge izborom svoje vjenčanice kada se udala za brata vojvotkinje Kejt Midlton, Džejmsa. Finansijska analitičarka koja govori tri jezika, a odrastala je u Francuskoj, Njemačkoj, Indoneziji, Čileu, Belgiji i Engleskoj, odlučila se za haljinu svoje svekrve.

Jednostavna i nježna vjenčanica s elementima boho stila stara 41 godinu savršeno se uklopila u bajkovito ladanjsko francusko vjenčanje, prenosi Kliks.

Aliz Tevenan prije desetak dana izrekla je ‘sudbonosno da’ svojem odabraniku Džejmsu Midltonu na intimnoj ceremoniji u Francuskoj, a na kojoj su prisustvovali i vojvode od Kembridža, sestra mladoženje Kejt Midlton i princ Vilijam.  

Nježni i romantični izgled Aliz je postigla i odabirom vjenčanice, a sada se i zna gdje ju je nabavila. Naime, novopečena gospođa Midlton vjenčanicu je posudila od svoje svekrve, majke Džejmsa i Kejt.

‘’Moje 'nešto posuđeno' zapravo je bila haljina moje svekrve Kerol, koja ju je posljednji put nosila prije 41 godinu na dan vjenčanja u junu 1980. godine, rekla je Aliz. Nenametljivu vjenčanicu otvorenih ramena i ukrašenu vezom Aliz je prvi put isprobala tokom lokdauna kada su ona i Džejms živjeli s njegovim roditeljima u Baklberiju u Berkširu.

Finansijska analitičarka rođena u Francuskoj rekla je da se u haljinu svoje svekrve zaljubila na prvi pogled.

‘’Dok sam razgovarala s Kerol o haljinama i dijelila ideje kako bih se inspirisala, isprobala sam njezinu vjenčanicu i zaljubila se. Savršeno mi je odgovaralo i bilo je upravo ono što sam željela. Uvijek mi je smetalo što se vjenčanice nose samo jednom, pa je bilo sjajno tako lijepoj haljini dati drugi život’’, poručila je.

Uz vjenčanicu boho stila, mladenka je kombinovala buket poljskog cvijeća, a kosa joj je bila raspuštena. U jeku slavlja Aliz je na haljinu obula i bijele 'starke'. Njezin suprug za cermoniju je odabrao bijelo odijelo.

Džejms i Aliz zaručili su 2019. godine, a zbog koronavirusa dva puta su odgađali izmjenu zavjeta. Supružnici su za dom izabrali kuću na selu u kojoj im društvo prave njihovih šest pasa.

‘’Mislim da je kupnja kuće jedno od najstresnijih iskustava u mom životu’’, povjerio se Džejms na Instagramu te dodao kako zapravo novi dom predstavlja pravu sreću za par.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana