Najljepša plus-sajz manekenka promoviše ljepotu tijela žena s oblinama

Agencije
Najljepša plus-sajz manekenka promoviše ljepotu tijela žena s oblinama

Najpoznatija plus-sajz manekenka postala je dizajnerka vjenčanica.

Ešli Grejam priznala je u objavi na Instagramu da je i sama imala problem da pronađe vjenčanicu 2010. godine, pa je, poučena sopstvenim iskustvom,započela u biznis.

"Imala sam poteškoće u pronalaženju nečega u čemu ću se osjećati posebno, nečega što bi odgovaralo i što bi slavilo moje tijelo tokom jednog od najvažnijih dana u mom životu", napisala je i dodala kako je ona tradicionalna djevojka i željela je da njena vjenčanica to jasno i pokaže.

Imala je samo dva mjeseca između vjeridbe i vjenčanja da pronađe vjenčanicu, a s obzirom na to da je bio problem da pronađe istu zbog njenih kilograma i oblina, bila je prinuđena da prepravi već gotovu vjenčanicu, čime nije bila baš zadovoljna.

Kako se druge žene ne bi suočile s istim problemom, odlučila je da napravi plus-sajz kolekciju vjenčanica, od najmanjih do najvećih veličina.

Otkrila je da će sve vjenčanice biti predstavljene u martu mjesecu, a istakla je da je posebno ponosna zato što promoviše ljepotu i raznolikost ženskog tijela, a ujedno će pomoći ženama s oblinama da se osjećaju posebno i samouvjereno na dan svog vjenčanja.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana