Moda: Evo koji trendovi su hit ove jeseni

GS
Foto: Ilustracija

Sljedeći trendovi su veoma popularni ove jeseni, a može ih “iznijeti” baš svaka žena.

Karirano

Bez obzira da li se odlučite za suknju, košulju, pantalone ili pak šal, karirano je apsolutni hit ove sezone. Popularni uzorak može se fantastično kombinovati sa svim drugim jednobojnim komadima garderobe, a nećete pogriješiti ni ako kombinujete dva različita komada garderobe u ovom uzorku.

Naravno, izbjegavajte da budete obučene u karirano od glave do pete, jer ćete izgledati jednolično i zamorno. Jedan od najelegantnijih komada garderobe, ukrašenih ovim dezenom, a koje možete nositi ove jesenje sezone, jeste suknja olovka kroja. Međutim, ništa manje nisu moderne i popularne ni pantalone ili blejzeri kariranog dezena.

Zasićene boje

Jesenja sezona često može biti tmurna (oblačno i kišno vrijeme često su i “zaštitni znak” jeseni), a kada su u pitanju takvi dani, onda nam je veoma drago što je upravo ovo jedan od vodećih trendova. Zasićene, jarke boje – ružičasta, boja nevena, boja lavande i boja senfa samo su neke – odlična su opcija za sive jesenje dane.

Riječ je o bojama koje svaku kombinaciju mogu podići na jedan viši nivo, učiniti je mnogo interesantnijom i upečatljivijom, bilo da odlučite da ih kombinujete sa neutralnim nijansama ili međusobno. Ukoliko se odlučite za ovo drugo, dobijate fantastični kolor bloking stil koji je uvijek moderan i poželjan.

Jesenji materijali

Svaka sezona sa sobom nosi i nove vrste materijala, a to nije izuzetak ni kada je u pitanju jesen. Jesen je ponekad i prevrtljivo godišnje doba pa uopšte ne čudi zbog čega su bukle i tvid među najpopularnijim materijalima tokom ove sezone.

Pantalone od tvida su jedan od jesenjih imperativa, posebno kada su u pitanju svježiji i hladniji dani, a jakne odnosno blejzeri od buklea idealni su u svim prilikama, posebno kada je riječ o onima koji su u Koko Šanel stilu. Da, upravo slavna dizajnerka i jeste popularizovala pomenute materijale, posebno ovaj drugi.

Čarapa-čizmice

Mada se mnogim ženama ne dopadaju, čarapa-čizmice ipak su jedan od vodećih trendova i ove jeseni. Naravno, o ukusima ne vrijedi raspravljati, a jedina zamjerka koju mi imamo jeste to što ih možemo nositi samo tokom suvog vremena.

 S druge strane, veoma dobro ih možete iskombinovati sa raznim modelima pantalona, farmerica, suknji i haljina. Naravno, imajući u vidu kako nam je udobnost uvijek na prvom mjestu, upravo ovaj model gležnjerica jedan je od najudobnijih koje možete nositi ove sezone.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana