Megan Markl doprinijela prodaji magazina Vog

Tanjug
Megan Markl doprinijela prodaji magazina Vog

LONDON - Urednik britanskog izdanja magazina "Vog" Edvard Eninful objavio je da je izdanje, u kojem je Megan Markl bila gošća urednica, najbrže rasprodat broj u istoriji ovog magazina u Velikoj Britaniji.


Kako bi to proslavila, supruga britanskog princa Harija je na Instagramu objavila snimak na kojem ona i Eninful pričaju o ovom značajnom izdanju.

Vidno raspoložena i nasmijana, u jednom trenutku sagovorniku poklanja šešir sa šljokicama, Eninful insistira na tome da je Megan Markl rođena urednica, prenosi časopis Hello.

"Nikada nisam vidio ništa slično. Bila si uključena u čitav proces, od početka do kraja", istakao je Eninful.

Dodao je i da je bio veoma uzbuđen kada je ušao u Kensingtonsku palatu kako bi se sastao s Megan Markl.

Vojvotkinja je istakla da je modni element časopisa ipak prepustila profesionalcima.

"Jedino što sam ih pitala bilo je: ''Jeste li upoznati s kraljevskim modnim stilom i kodeksom oblačenja?'' i ''Možete li u ovom broju predstaviti odeću koja je napravljena od održivih materijala?'' Tek tada sam bez problema sve prepustila stručnjacima", rekla je Megan.

Urednik je rekao da je vojvotkinja željela da fokus bude na ženama koje mijenjaju svijet i koje čine nevjerovatne stvari jer je upravo to srž britanskog "Voga".

Markl se dotakla i sada već poznatog ogledala koje je postavila na centralni dio naslovne stranice, prenosi B92.net.

"Srećom, ogledalo je našlo svoje mjesto na naslovnoj stranici, željela sam da svako ko kupi časopis može sebe da vidi u njemu, veoma sam ponosna što smo to postigli", rekla je Markl.

Kada je prvi put najavljeno da će ona biti gostujuća urednica septembarskog izdanja "Vog", ona je izdala saopštenje:

"Proteklih sedam mjeseci su za mene bili veoma dragoceni. Saradnja s Edvardom, kako bismo zajedno fokus časopisa usmjerili na određene vrijednosti, uzroke i ljude koji danas mijenjaju svijet, neprocijenjiva je. Nadam se da ce svi moći da osjete snagu kolektiva u raznovrsnom izboru žena koje smo izabrali za naslovnicu. Nadam se da će se publika osjećati nadahnuto kao i ja ''snagama promjena'' koje će pronaći na ovim stranicama".

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana