Kostimi pobjednica Beovizije izazvali buru na mrežama VIDEO

B92
Kostimi pobjednica Beovizije izazvali buru na mrežama VIDEO

Pobjednice "Beovizije" grupa Hjurikejn (Hurricane) definitivno su privukle pažnju, pa su izazvale kontroverze svojom pesmom i nastupom.

Mnogo je manji broj onih koji su čuli i vidjeli pjesmu i nastup kojima se to ne dopada, ali kada je u pitanju kostim ovih djevojaka, dosta je negativnih komentara. Na kanalu Jutjub, ispod video-snimka sa sinoćnog nastupa između ostalog stoji: "Samo da promjene kostime i top", "Ovo je sodomija čova, rijaliti klasični" i drugi slični komentari koji upućuju na to da su one takve kao posljedica rijalitija.

Treći su to smatrali neoriginalnim.

"Naivna imitacija Šakire i Džej Lo sa američkog Superbonjla. Zašto nam toliko prija uloga žabe koja se potkiva!?"

Naravno, bilo je i onih koji su hvalili njihovu mladost i ljepotu i koji smatraju da se i "Bog radovao..." njihovoj pojavi.

Kostimi su nastali u saradnji djevojaka i jednog mladog autora kome su one prenijele šta i kako žele, a u želji da saznamo šta o njihovim staklastim trikoima kaže neko sa više iskustva, pozvali smo kreatora Batu Spasojevića, koji je prethodnih večeri bio zadužen za kostime Nede Ukraden i Srđana Lazića.

"Ja sam drugačije video. Napravio bih im scenski kostim, ali neki koji bi na sceni delovao skupo, prepoznatljivo, sa jasnom idejom šta predstavlja. Ne možete da kačite staklo na helanke tek tako. Ovo deluje kao improvizacija, a moralo je da bude urađeno na profesionalnom nivou", bio je kratak Spasojević.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana