Crni nose hrabre i ambiciozne, crveni strastvene: Boja veša otkriva kakva je žena u krevetu

Agencije
Crni nose hrabre i ambiciozne, crveni strastvene: Boja veša otkriva kakva je žena u krevetu

Za žene koje nose crveni veš često kažemo da su strastvene, ali o lepšem polu govore i druge boje donjeg rublja.

Psiholog Karen Heler smatra da boje utiču na raspoloženje, ponašanje, na to kako nas drugi doživljavaju, ali otkriva i kakva je žena ljubavnica.

“Igrom bojama možete da začinite seksualni život”, kaže Karen.

Žuti grudnjak nose žene koje su odane partneru i žude za nježnošću, a one koje preferiraju crveno ne gube vrijeme na romantične igrice, vole uzbuđenja i da isprobavaju nešto novo u spavaćoj sobi.

Dame koje rado nose ružičasti, svijetloplavi ili zeleni veš zrače ljubavlju i optimizmom. Imaju djetinjasti šarm, okolina ih doživljava kao neodoljive, vole da se zabavljaju i uvijek su u potrazi na novim pustolovinama. Ako uglavnom nosite grudnjak boje kože, to znači da ste organizovana, prirodna, realna i opuštena osoba koja ništa ne krije.

Žene koje preferiraju bijeli veš nastoje da sačuvaju privatnost. To je boja nevinosti, strasti i tajni, ali rado ih nose i žene koje žele da istaknu prirodnu ljepotu. Bela je karakteristična za smirene i ozbiljne žene, one koje brinu o partneru i ne plaše se sopstvenih emocija.

Crna boja ukazuje na skrivene emocije, govori o hrabroj i ambicioznoj ženi koja naginje klasičnom stilu i ne prati modne trendove. Želi partnera sa kojim može da ostvari dugu i ozbiljnu vezu, ali to ne znači da pristaje na monoton odnos.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana