Zmaj od Šipova osniva stranku

Alo.rs
Zmaj od Šipova osniva stranku

Ilija Grahovac, poznatiji kao Zmaj od Šipova, izašao je na kratko iz rijalitija "Parovi", da bi obišao svoju farmu stoke u Šipovu nedaleko od Banjaluke i majku Boju koja ima 85 godina.

Ovaj bistar gorštak, koji javnost ne prestaje da iznenađuje neobičnim potezima, odlučio je da osnuje svoju stranku.

 "Kada sam došao u moju Republiku Srpsku i moje Šipovo, u razgovoru sa komšijama i prijateljima, i slušajući i gledajući televiziju, vidIo sam neke stvari koje mi se nisu svidjele i koje su me zabrinule. VidIo sam da u Bosni i Hercegovini ne rade važni državni organi, da se političari međusobno svađaju i bore samo za vlast i fotelje, a narod sve teže živi. Posebno me zabrinulo kada sam vidIo da vođe pojedinih stranaka i poslanici u Narodnoj skupštini Republike Srpske pokušavaju da se zaustavi rad Skupštine, da se napada moj predsjednik Milorad Dodik, da se narod poziva da ruši vlast. To me mnogo zabrinulo i naljutilo", rekao je Grahovac za Alo.

Zbog svega toga odlučio je da formira svoju – "Zmajevu stranku", i da ide na izbore koji će ubrzo doći.

"Pa, ja sam dobar domaćin - kralj stočara Republike Srpske i mnogo popularan čovjek, mene zna svijet. Ja sam pravnik, znam šta je politika i država. Ne mogu više da gledam kako napadaju na moju Republiku Srpsku i njene institucije, neki ljudi koji ne mogu da budu ni predsjednici mjesne zajednice, a hoće da budu vlast i da sjednu u fotelje. Narodu je dosta laži i galame, narod hoće da radi i bolje živi. Vlast se dobija na izborima, a ne na ulici. Idemo na izbore, pa kome opanci a kome obojci. Narod će da odluči ko će biti vlast", kaže Zmaj od Šipova i dodaje:

 "Čim spustim stoku sa planine i pripremim hranu, vraćam se u 'Parove'. Tamo ću kontaktirati Vojislava Šešelja jer sam ja radikal. Razgovaraću i sa Milomirom Marićem mojim prijateljem i iskusnim novinarom o nekim političkim pitanjima i potezima koje planiram da povučem. Namjeravam da iskoristim moju medijsku popularnost, a zamoliću prijatelje iz prošlih i sadašnjih 'Parova' i širom svijeta da se uključe u moju kampanju. Planiram da Bora Drljača, Era Ojdanić, Lepa Lukić, Đus i još neki pjevači pjevaju na mojim mitinzima. Moja rijaliti žena Vesna Rivas vodiće političke tribine i kontaktiraće sa medijima, a šef parade biće Zmaj od Šipova. U izbore planiram da uložim značajna sredstva i pokazaću ko je "tata igre" a moji obožavaoci će biti uz mene i sav pošten narod u Republici Srpskoj i BiH", naveo je Zmaj.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana