Ženi se Zmaj od Šipova? “Kralju stočara” čobanica ukrala srce

G.S.
Ženi se Zmaj od Šipova? “Kralju stočara” čobanica ukrala srce

Ilija Grahovac, koji je među publikom koja je imala prilike da ga upozna kao jednog od takmičara četvrte sezone rijaliti programa “Parovi” poznatiji po svom neobičnom nadimku Zmaj od Šipova, navodno se ženi.

Od prvog trenutka kada je postao jedan od takmičara ovog rijalitija, on je svojim ponašanjem kao i načinom na koji ostvaruje komunikaciju sa ljudima koji ga okružuju nije prestajao da intrigira cimere, ali ni publiku koja je pomno pratila ovaj projekat ispred malih ekrana.

Takva činjenica doprinijela je tome da je ovaj po mnogo čemu neobičan čovjek iz naroda “kralj stočara” kako ima običaj da se prestavlja, ostao u žiži interesovanja javnosti i po prestanku učešća u rijalitiju.

On je u vili “Parova” jurio žene, ali konačno je riješio da se skrasi.

“Ilija se zaljubio u jednu čobanicu, ludi su jedno za drugim. Ona mu čisti, kuva, sprema. Srećni su zajedno. Nema šta… započeće zajednički život, a uskoro će stati na ludi kamen. Sigurno će vas zvati da to zabilježite vašim srećnim kamerama”, kaže strogo pouzdan izvor koji je insistirao na anonimnosti, prenosi Informer.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana