Muž ubijene pjevačice: Ubica moje Jelene je kamiondžija, ubio je još dvije devojke

telegraf.rs
Muž ubijene pjevačice: Ubica moje Jelene je kamiondžija, ubio je još dvije devojke

Beograd - U subotu 1. aprila na groblju u Borči održaće se godišnji pomen ubijenoj pjevačici Jeleni Marjanović. Posljednjih dana pojavile su se razne rpiče i foto-robot ubice za kojim potraga još uvijek traje.

Muž pokojne pjevačice Zoran Marjanović rekao je da je ubijeđen da policija sada zna ko je ubio Jelenu, te da je riječ o kamiondžiji koji je na isti način usmrtio jednu djevojku u Austriji i drugu u Njemačkoj, zbog čega se u istragu uključio i Interpol.

"Prijatelji iz Austrije su mi javili da se DNK pronađen na dvema devojkama koje su ubijene na isti način kao i moja Jelena poklapa se DNK serijskog ubice koji žrtve pronalazi na hiljadu kilometara razdaljine i ubija ih na isti način. O tome su pisale ozbiljne austrijske novine koje se ranije nikada nisu bavile Jeleninim slučajem i siguran sam da su na pravom tragu ubice koji ostavlja krvav trag po Evropi", otrkiva Zoran za "Star" i dodaje:

"Još se uvek se nadam da će Jelena doći odnekud i pojaviti se, to nas i drži živima. Osećamo i dalje njenu prisutnost, pogotovu u studiju, gde smo radili i stvarali. Nas petoro je bilo ocrnjeno pred celim svetom i jako je teško bilo nositi to breme, osetili smo toliko veliku mržnju i bes od strane ljudi. Mi čak u jednom periodu nismo mogli ulicom da idemo, morali smo obezbeđenje da angažujemo kada idemo negde sa detetom".

Dodaje da je maloj Jani rekao da je njena mama nije napustila svojom voljom nego da je naišla na zlikovca, koji je nju usmrtio.

Taj razgovor o smrti njene majke, prema Zoranovim riječima trajao je sedam sati, a mala Jana je pitala kako će zlikovac biti uhvaćen i kažnjen.

Zoran je dodao da ako nađe ubicu prije policije da će taj isto zločinac gorjeti na njenom groblju kao baklja, kao i da nikada nije posumnjao ni na jednog člana porodice.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana