Lukas se ponovo zbližio sa Sonjom?

Agencije
Lukas se ponovo zbližio sa Sonjom?

Iako se činilo da se Aca Lukas zagrijao za novu djevojku manekenku Brigitu Alilović koja živi u Njemačkoj, veza je već pukla, a razlog je što se on zbližio sa svojom bivšom ženom Sonjom Vuksanović.

- Iako Aca Lukas to ne želi da prizna, vidi se da i dalje ima poseban odnos prema Sonji. Njih dvoje se čas svađaju na krv i nož, čas mire i tako u krug. Ko se još svađa sa nekim do koga mu nije mnogo stalo? Sada su trenutno u dobrim odnosima, čuo sam da su ponovo zajedno, ali da to kriju. Nedavno su bili u jednom restoranu na Novom Beogradu na porodičnom ručku. Stvarno su delovali jako prisno, a ubrzo posle tog ručka Lukas je sa ćerkicom Viktorijom birao poklon za Sonju, pa joj je nakit i cveće po detetu - rekao je izvor blizak pjevaču za beogradske medije.

Dodaje da su njih dvoje generalno dobro funkcionisali u braku i da Sonja ne bi nikada pristala ponovo da se uda da zaista nije voljela Acu.

- Ali, njegov stil života veoma je teško ispratiti, a Sonja nije žena koja hoće da trpi razne gluposti. Pogotovo što je majka dvoje djece, što je i sama ostvarena, što ima svoj biznis. Mislim da se Lukas tu malo više daje od nje i da je njemu više stalo, ali ako im odgovara da budu u ovakvom odnosu što bi bilo ko od nas tu miješao. Oni su odrasli ljudi i znaju najbolje šta rade - kaže izvor.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana