Halidova žena ostala bez vize za Ameriku jer je on nasilnik

kurir.rs
Halidova žena ostala bez vize za Ameriku jer je on nasilnik

Supruga Halida Muslimovića, Adelisa Hodžić, nije mogla da otputuje na zakazanu američku turneju u decembru, i to zbog njega. Ambasada SAD pjevačici nije izdala vizu, jer se protiv njenog muža vodi krivični postupak zbog prebijanja ljubavnice Sonje Bašić.

Zbog Halidovih nedjela ispašta cijela porodica, a to je na svojoj koži osjetila njegova supruga, takođe pjevačica. Adelisa je u decembru prošle godine imala zakazanu turneju širom Amerike s kolegom Enesom Begovićem, ali je on na kraju otputovao bez nje. - Adelisa je sve isplanirala, trebalo je sa Enesom da ide, čak je objavila i na Instagramu termine nastupa, a posebno se radovala koncertu u Sent Luisu. Međutim, samo nekoliko dana pred odlazak su joj javili da je odbijen zahtjev da joj se izda viza. Razlog za to je što je u braku s Halidom, protiv koga se vodi krivični postupak - kaže naš izvor.

Nakon što joj je odbijena viza, Adelisa se više nije oglašavala na društvenim mrežama, a svoje pratioce nije obavijestila da ipak neće otići u SAD. Za razliku od nje, Enes je na Instagramu kačio fotografije i snimke sa koncerata, a Adelisi je našao zamjenu, drugu pjevačicu.

Sličnu sudbinu prošle godine doživio je i Halid, kada su mu poništili kanadsku vizu, gdje je u aprilu imao zakazanu turneju. Kao razlog je navedeno da se protiv njega vodi krivični postupak zbog prebijanja Bašićeve. Halid se sa organizatorima dogovorio o svim detaljima turneje, vizu je najprije dobio, ali su ga pozvali iz ambasade nekoliko dana prije zakazanog leta za Vankuver i rekli da će njegova viza ipak biti poništena.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana