Glumica Snežana Nesšković napokon postala majka

Agencije
Glumica Snežana Nesšković napokon postala majka

Glumici Snežani Jeremić Nešković konačno se ostvario životni san- postala je majka. Prije tri nedelje rodila je djevojčicu Juliju.

Ona i njen suprug Predrag Nešković jedva su dočekali da postanu roditelji, tata je kćerku vidio čim je izašla iz porodilišta i oboje su taj trenutak doživjeli veoma emotivno, zaplakali su kad su zajedno izgovorili: "Imamo bebu".

Julija je začeta vještačkom oplodnjom, baš kao i njihovo prvo dijete, sin Mihailo, kog su izgubili sedam dana nakon što se rodio.

Tokom čitave trudnoće oboje su strepjeli da li će ovaj put biti sve u redu.

"Bila sam nespokojna sve dok se Julija nije rodila, iako je trudnoća bila veoma uredna, bez ikakvih problema i komplikacija. Porodila sam se carskim rezom i nisam reagovala onako kako sam očekivala. Mislila sam da će biti suza radosnica, da će me preplaviti emocije čim vidim bebu, ali bila sam šokirana svime što se događalo i sa mnom i sa njom odmah posle porođaja i nisam ni stigla da se obradujem. Zbog prethodnog lošeg iskustva, sve dok nisam videla bebu bilo me je strah, strepela sam da li je sa detetom sve dobro", ispričala je glumica za magazin "Glorija".

Snežana je u braku sa Predragom od 2008. godine, a poslije brojnih pokušaja da se ostvare u ulozi roditelja, prije četiri godine im je to pošlo za rukom. Međutim, zbog komplikacija sa srcem, njihov sin živio je samo sedam dana.

"Iskusila sam kako je biti majka, i mada je trajalo kratko, bilo mi je drago što sam videla i osetila sina. Posle toga nam je trebalo tri godine da ožiljci zacele, da se odmorimo i krenemo u novu borbu, jer je vantelesna oplodnja velika mentalna i fizička borba. Ko to nije prošao, ne zna o čemu govorim, a nažalost u poslednje vreme veliki broj parova ima problem sa začećem. O tome se u društvu ne govori, ne znam iz kog razloga, a najviše boli kad te neko pita:" Koliko ste u braku, kad će deca?", dok se ti uporno boriš da dobiješ dete. Ne znaš gde te više boli i mnogo ti je teško da odgovaraš na takva pitanja. Trudila sam se da dajem odgovore tako da ljudima ne bude neprijatno, a kad su baš insistirali, rekla bih im da sam bila majka sedam dana, pa bi, u neprilici, odmah prekinuli razgovor na tu temu", ispričala je svojevremeno ova hrabra žena.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana