Vlado Georgiev o bivšoj premijerki Hrvatske: “To nije žena, to je ratni huškač”

G.S.
Vlado Georgiev o bivšoj premijerki Hrvatske: “To nije žena, to je ratni huškač”

Crnogorski pjevač Vlado Georgiev na nekadašnjem Tviteru, a sadašnjoj društvenoj mreži “Iks” upao je u verbalni sukob sa bivšom hrvatskom premijerkom Jadrankom Kosor.

Svađa je počela nakon što je Kosorova na Tviteru objavila sledeće:

"Crnogorski predsjednik kaže da problemi, otvorena pitanja između Crne Gore i Republike Hrvatske, nisu iskrsli u njegovo vrijeme, tako da on nije odgovoran. Crna Gora nije ni ušla u NATO u njegovo vrijeme, pa eto. A da neki bivši u RH nisu htjeli Crnu Goru u EU. A koji to?”

Crnogorskog pjevača ovo je očigledno izrevoltiralo te se oglasio, pa u komentarima odgovorio bivšoj hrvatskoj premijerki:

“Gospođo Kosor... Vi ste takvo gov*o, vi ste takvo ništavilo i molio bih vas da prestanete da ser*te na Tviteru... jer sere*e, a stvarno ste nebitni...”, napisao je on.

Kosor ga je optužila da je bot i najavila da će ga blokirati, a on je nastavio.

“Završio bih ovo veče konstatacijom da je Jadranka Kosor radioaktivna ksenofobična budala, apsolutno nebitna i iz samo njoj znanih razloga, bezbroj puta prije toga je napala Jakova Milatovića i našu Crnu Goru, Srbiju. Poruka za laku noć: umjesto toga da ćutiš, ti ser*š. Laku noć”, napisao je on, dok su ga neki u komentarima pitali da li misli da je u redu da vrijeđa jednu ženu. On im je na to odgovorio:

“To nije žena, to je ratni huškač i fašista, verifikovana odavno, pozz”, napisao je on

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana