Sedma "Banjalučka gitarijada" 5. decembra u Klubu studenata

GS
Sedma "Banjalučka gitarijada" 5. decembra u Klubu studenata

BANjALUKA - Po sedmi put "Kvin Estrada" 5. decembra u Klubu studenata organizuje "Banjalučku gitarijadu", sa ciljem promovisanja lokalne muzičke scene i podrške mladim muzičarima.

Novo izdanje "Banjalučke gitarijade" biće, kao i prošle godine, realizovano kao onlajn takmičenje snimljeno u Klubu studenata, uz poštovanje svih epidemioloških mjera, a publika će imati priliku da pogleda snimke nastupa svih bendova na YouTube kanalu "Kvin Estrade" i glasa za svoje favorite do 24. decembra, kada ćemo saznati ko su pobjednici sedme "Banjalučke gitarijade".

Na ovogodišnjoj Gitarijadi svoje sviračko i stvaralačko umijeće pokazaće sljedeći bendovi: "Charna", "Aberdar", "Bez rikverca", "Pod pritiskom", "Vibra" i "Futurephobia".

O pobjednicima će odlučiti stručni žiri u čijem će se sastavu nalaziti legendarna imena domaće rok scene, ali i publika, koja će takođe moći da glasa za najbolji bend i to putem "Instagram" i "Fejsbuk" profila "Banjalučke gitarijade", tako što će lajkovati fotografiju svojih favorita.

Bend sa najviše lajkova sa obe stranice osvojiće nagradu publike, u vidu vaučera za održavanje proba u Muzičkoj vježbaonici „Čarli ", dok je nagrada za pobjedike izabrane od strane sturčnog žirija snimanje autorske muzike u Muzičkom centru „Pavaroti" u Mostaru.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana