EXIT festival objavio aftermovie svog istorijskog izdanja VIDEO

Tanjug
EXIT festival objavio aftermovie svog istorijskog izdanja VIDEO

Exit je objavio zvanični aftermovie svog jubilarnog 20. izdanja, održanog u julu, koje će ostati zapamćeno kao prvo veliko svjetsko festivalsko okupljanje od početka pandemije, saopštili su iz Exita.

U skoro četiri minuta Exitovog filma stalo je mnogo emocija i uspomena na festival koji su mnogi svjetski mediji nazvali istorijskim i na kojem su brojne velike zvijezde nastupile prvi put nakon dugih 18 mjeseci pauze.

Ovaj aftermovie je ujedno i najava lansiranja kampanje za Exit festival 2022.

Naredno izdanje na Petrovaradinsku tvrđavu stiže od 7. do 10. jula, a već su najavljena prva dva hedlajnera – Nick Cave & The Bad Seeds i Boris Brejcha.

Premotavanje sjećanja vratiće sve na četiri dana jula, tokom kojih je svijetu pokazana snaga jedinstva, života, avanture, slobode i ljubavi, vođena idejom Exita 2.0 ?

“Slavimo život”. Mnogi izvođači, poput Davida Guette, Paula Kalkbrennera, Charlotte de Witte, Nina Kraviz i Solomona nastupili su prvi put poslije duže pauze pred velikim brojem ljudi. 

Kakav je to osjećaj bio - vidjelo se po njihovim reakcijama. 

David Guetta je pred svoj nastup publici rekao da je Exit “najbolje mjesto na cijeloj planeti”, Nina Kraviz je nakon nastupa na svom Instagram profilu napisala da je bilo “nestvarno”, a DJ Snake je svoj nastup opisao kao “legendarnu noć”, uz usklik “Vratili smo se”poručiju iz Exita.

I svijet je prepoznao značaj ovih trenutaka - o održavanju Exita su izvještavali brojni ugledni mediji.

Vodeći američki muzički medij Bilbord objavio je da se EXIT “upisao u istoriju kao prvi veliki evropski festival od početka pandemije”, jedan od vodećih stručnih magazina o koncertnoj industriji Polstar je konstatovao da je EXIT u 2021. “postigao nešto revolucionarno”.

Jedan od najuglednijih svjetskih magazina o industriji zabave Variety je izvijestio da je srpski festival “najveći evropski muzički događaj od početka pandemije”, dok su vodeće holandske dnevne novine Algemeen Dagblad ovogodišnje izdanje Exita nazvale “nadom za festivale”, i ta vijest je dostigla drugo mjesto čitanosti u cijeloj zemlji. Exit je gledaocima BBC World News-a u programu uživo predstavljen kao “prvi veliki internacionalni muzički festival u 2021. godini”

Naredno izdanje EXIT festivala u planu je od 7. do 10. jula 2022, a svoje nastupe već su potvrdili Nick Cave & The Bad Seeds i Boris Brejcha, uz još imena koja će biti objavljena uskoro.

Festivalski kompleti za EXIT 2022 mogu se kupiti po cijeni od 6.490 dinara, uz popust od čak 60 odsto.

Jednodnevne ulaznice za petak, 8. jul, kada nastupaju Nick Cave & The Bad Seeds dostupne su po poklon cijenama, sa preko 40 odsto popusta.

Cijena regularnih jednodnevnih ulaznica je 2.990 dinara, fan pit ulaznice su dostupne po cijeni od 3.990 dinara, a VIP po cijeni od 12.000 dinara.

Ulaznice su u prodaji na zvaničnom sajtu festivala, kao i na prodajnim mjestima i online stranicama Gigs Tix-a.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana