Energična Severina oduševila koncertom u krcatoj Areni u Beogradu VIDEO

mondo.rs
Energična Severina oduševila koncertom u krcatoj Areni u Beogradu VIDEO

Severina je u okviru svoje velike koncertne turneje u subotu navečer nastupila u beogradskoj”Štark Areni”, a koncert je trajao dva i po sata.

Severina je održala koncert pred beogradskom publikom 2009. zatim 2013. godine, također u Areni u kojoj je oba puta bilo više od 20.000 ljudi.

Za sinoćnji koncert se tražila karta više, a Severina je već na samom početku obećala još jedan spektakl i nije razočarala, piše Mondo.

Koncert je otvorila pjesmom “Otrove”, a dok su svi pogledi bili uprti ka bini, ona je sve iznenadila kada se pojavila usred partera među ljudima i odande zapjevala.

“Dobro veče djevojke i momci! Dobro veče moj lijepi Beograde! Dignite ruke i zagrlite me, da osjetim ovu ljubav da traje zauvijek. Rekli su mi da nisam normalna i da ne mogu da napravim turneju za dva mjeseca, da su se stvari promijenile - ali pokazala sam suprotno i ljubav se ne mijenja!”, rekla je Seve.

Pjesmu “Pogled ispod obrva” otpjevala je, kako je rekla, na nagovor muža Igora Kojića, a svim djevojkama u Areni poručila da uprkos njenim mnogim emotivnim pjesmama - nema tuge.

Uslijedili su hitovi “More tuge”, “Popila”, “Uno momento” i “Tarapana”, a Severina je sve vrijeme energično vrckala uz brze ritmove i pokazala da se niko ne kreće po bini kao ona, skladno i zavodljivo.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana