Bubnjar Kvina o snimanju nastavka filma: Ne bih htio da me opet optuže da sam "unovčio" Fredija

GS
Bubnjar Kvina o snimanju nastavka filma: Ne bih htio da me opet optuže da sam "unovčio" Fredija

Bubnjar Kvina Rodžer Tejl kaže da se vjerovatno neće dogoditi nastavak bioskopskog hita "Boemska Rapsodija".

Objavljen u novembru 2018. godine, “Boemska Rapsodija” postao je najcjenjenija muzička biografija svih vremena, donoseći više od milijardu dolara na svjetskim blagajnama. To je ujedno i najprodavaniji film 2019. godine u kućnim formatima.

Upitan u novom intervjuu za Roling Stun ima li istine u glasinama o mogućem nastavku “Boemska Rapsodija”, Tajlor je rekao:

''Moram da kažem ne. Zaista mislim da treba da treba da prođe još godina ili dve, da vidimo kako će sve da 'legne' i ima li to smisla. Film je bio sjajan hit. Jasno je da smo bili presrećni. Ali mislim da ne bih hteo da me opet optuže kako sam 'unovčio' našu karijeru i Fredija. Moram da imam vrlo, vrlo dobar scenario da bi to uspelo. Trenutno ne mogu da smislim način kako bismo nastavili'' rekao je i dodao:

"Ako neko smisli genijalan plan, možda ćemo razmisliti o tome. Mislim da je to opasna teritorija", prenosi Hedlajner.

Prije dva mjeseca Brajan Mej je takođe isključio nastavak filma, rekavši Roling Stounu:

''Nemojte misliti da o tome nismo razmišljali. Razgovarali smo. U osnovi, trenutno nismo zainteresovan. Stvari bi mogle da se promjene, pretpostavljam, ali mislim da bi bilo teško".

Prema Meju, deo izazova u snimanju drugog filma je taj što će se verojatno usredsrediti na bitku pjevača Fredija Merkjurija sa AIDS-om, koji mu je dijagnostifikovan 1987. Merkjuri se protiv bolesti borio u privatnosti, razgovarajući sa samo nekoliko odabranih bliskih prijatelja u godinama koje su uslijedile. Umro je u novembru 1991. godine.

''Mislim da to ne bi bilo baš uzbudljivo za gledanje. Ne kažem da je to nemoguće, jer postoji sjajna priča iza toga, ali trenutno ne osjećamo da je to priča koju želimo da ispričamo"; naveo je on.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana