Basista Duran Duran izliječen od virusa korona

Tanjug
Basista Duran Duran izliječen od virusa korona

LOS ANĐELES - Džon Tejlor (59), basista popularnog sastava Duran Duran, objavio je na društvenim mrežama da mu je još prije tri nedjelje potvrđena zaraza korona virusom zbog čega je, pridržavajući se preporučenih medicinskih savjeta, sve do sada bio u karantinu.

“Dragi moji prijatelji, odlučio sam da podijelim sa vama da sam prije tri nedjelje saznao da sam pozitivan na korona virus.

Iako sam u zrelim godinama, moram da priznam da se moj organizam nakon sedam dana oporavio od nečega što je ličilo na jači grip.

Moram i da priznam da je boravak u karantinu tome znatno doprinijeo”, napisao je on.

Tajlor je dodao da je imao sreće što je “pokupio” blaži oblik virusa i da je nakon nedelju dana "nečega što je ličilo na turbo intenzivnu grupu", počeo da se oporovlja i trenutno se osjeća dobro.

“Možda sam prilično robustan za jednog 59-godišnjaka, barem ja tako volim da mislim o sebi - ali imao sam sreće.

Ova pandemija stvorila je ogromnu količinu straha, koji je, nažalost, donekle opravdan. Moje srce je uz sve one koji su se suočili sa stvarnim gubitkom i bolom, ali istovremeno želim da vam kažem da KOVID-19 nije uvijek ubica.

Mi možemo da pobijedimo i hoćemo”, poručio je basista popularnog benda te je dodao da jedva čeka da nastavi sa koncertima.

Tejlor je još jedan u nizu poznatih ličnosti koji su oboleli od korona virusa, a među njima su Tom Henks i njegova supruga Rita Vilson, Idris Elba, Pink, Marien Fejtful, Olga Kirilenko i Plasido Domingo...

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana