Avantura se nastavlja! Nektar OK Fest biće održan u avgustu

GS
Avantura se nastavlja! Nektar OK Fest biće održan u avgustu

Ističući na prvom mjestu zdravlje publike i izvođača, poštujući dodatne preporuke sigurnosti, procjene stručnjaka da će u mjesecima koji su pred nama virus sve više da slabi, te da je avgust mjesec izvjesniji i sigurniji u kontekstu opšteg zdravstvenog stanja u zemlji, određen je novi datum održavanja OK Festa, a to je 14.,15. i 16. avgust.

"Na Tjentištu nas očekuje puno dobre zabave, uz najbolju muziku i vrhunsku svirku najboljih bendova. Naravno, to nije sve, jer Nektar OK Fest uvijek nudi više. I ovoga puta nudimo neponovljivo iskustvo avanture i adrenalinskog doživljaja, za sve one koji žele da okuse i čari prirode, kampovanje pod vedrim nebom, uživanje u raftingu, planinarskim šetnjama, prašumi Perućici i nesvakidašnjem pogledu sa najljepših vidikovaca Nacionalnog parka Sutjeska2, najavljuju organizatori festivala.

U odnosu na ranije najavljivani program na festivalskim binama, došlo je do otkazivanja nastupa inostranih izvođača, koji su uslijed novonastale situacije otkazali svoje svjetske turneje i nisu u mogućnosti da ove godine nastupe na Tjentištu.

"Sa istima smo ostali u komunikaciji i već sada je potvrđeno da će u slučaju da budu na turneji 2021. godine prolongirati planirani ovogodišnji nastup, za novi termin festivala u narednoj godini", dodaju.

U svakom slučaju odlične zabave na Tjentištu neće nedostajati. U večernjem programu na Jägermeister main stage-u očekuju vas vrhunske svirke uz Van Gogha, Bajagu i instruktore, Goran Bare & Majke, Urbana & 4, Zoster, Hladno pivo, Ritam nereda, Buča Kesidija, TBF, Kanda, Kodžu i Nebojšu, M.O.R.T. i Repetitor.

Ranije najavljeni program u OK kampu na Sensation OK stage-u ostao je nepromjenjen i tu vas očekuju Love Hunters, Mortal Kombat, Who See, Atheist Rap, Marčelo i Napeti quintet i Mile Kekin.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana