Australijski rok divovi obradovali publiku

Agencije
Australijski rok divovi obradovali publiku

Pjevač Bajan Džonson, basista Klif Vilijams i bubnjar Fil Rud zvanično su se vratili u AC/DC, što pokazuje i prva službena fotografija ponovo okupljenog benda.

Fotografija je potvrdila dugogodišnje glasine, koje su prvi put počele da kruže 2018. godine, o povratku trojca u bend.

Frontmen grupe od 1980. godine, Džonson je iz benda izašao 2016. godine nakon što je doživio gubitak sluha, dok je Ruda na turneji “Rock or Bust” zamijenio Kris Slejd. Basista Vilijams službeno se povukao 2017. godine.

Poslije dugog perioda tišine, proteklih sedmica došlo je do pravog naleta aktivnosti benda. Članovi su odlučili da budu kreativni, te su tako čitaoce lokalnih novina u Tisajdu, Njukaslu, Glazgovu, Mančesteru i Birmingemu dočekali neočekivani AC/DC oglasi dok su listali izdanja.

Oglasi na pola stranice sadrže pitanje “Jeste li spremni?”, iznad tajanstvenog logotipa koji se pojavio ranije ove sedmice na plakatu ispred stare škole Angusa Janga, “Ashield Boys”, na jugozapadu Sidneja.

Aktiviranjem kanala na društvenim mrežama, te objavljivanjem kratkog videa, australijski rok divovi možda su dali nagovještaj o naslovu nastavka albuma “Rock or Bust”.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana