Mračna najava nove sezone “Derdevila”

Agencije
Mračna najava nove sezone “Derdevila”

Prvi kadrovi nove sezone popularne serije “Derdevil” (Daredevil), su nedavno objavljeni u kratkoj “Netfliksovoj” najavi. Nova sezona će, izgleda, biti dosta mračnija.

Dio scene koja je svijetu prikazana u najavi gledaoci su mogli vidjeti na kraju druge sezone serije “Iron Fist”. Met Merdok (kojeg igra Čarli Koks) u pomenutoj najavi sjedi u ispovjedaonici prekriven krvlju, u svojoj nekadašnjoj crnoj odjeći. Očigledno je završio ispovijed i zaključio sve veoma jasnom izjavom da bi radije umro kao Derdevil nego živio kao Met Merdok.

- Nekad sam vjerovao da se pravda može postići u sudnici, u svjetlosti dana. Zavaravao sam se. Tama se jedino može suzbiti tamom - izgovorio je Derdevil.

Nakon događaja iz “Defendersa” nije bilo dostupno mnogo informacija o Merdoku, ali to će se uskoro sasvim sigurno promijeniti. Snimanje treće sezone je završeno prije nekoliko mjeseci, ali i dalje nije poznato kada nove epizode stižu na “Netfliks”. Kritičari su već dobili prvih šest epizoda, ali detaljnije informacije nisu dostupne za širu javnost. To možda upućuje na to da na treću sezonu serije nećemo još dugo čekati.

Očekuje se da će “Marvel” na nadolazećem “Njujork komikonu” plasirati i čitav trejler. Na panelu će učestvovati: Čarli Koks, Elden Henson, Debora En-Vul, Vinsent D’Onofrio, Džoen Vejli, Vilson Betel, Džej Ali, Erik Oleson i izvršni producent Džef Leb.

Serija “Derdevil” premijerno je prikazana 10. aprila 2015. godine. Ekranizacija je urađena po istoimenim stripovima Stena Lija i Bila Evereta. U dvije dosadašnje sezone objavljeno je 26 epizoda.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana