Zbog snježne oluje kupci noć proveli u robnoj kući VIDEO

Zanimljivosti dana
Foto: Pixabay

AALBORG- U Danskoj šest mušterija i oko dvadesetak zaposlenih su bili zarobljenih u snježnoj mećavi. Oni su proveli noć i prespavali u izložbenim krevetima prodavnice. Tako su izložbeni salon robne kuće “Ikea”pretvorili u ogromnu spavaću sobu!

Grad Aalborg na sjeveru Danske zahvatila je snažna mećava palo je do 30 cm snijega, zbog čega najmanje 25 zaposlenih i kupaca nije moglo da ide kući.

Tako je grupa mušterija morala prespavati u izložbenom prostoru “Ikea” salona odnosno u izloženim krevetima, gdje su, večerali hranu iz prodavnice i gledali televiziju.

“Spavali smo na izloženom namještaju na prvom spratu, gdje imamo krevete, dušeke i sofe na razvlačenje”, rekao je menadžer prodavnice Piter Elmose.

Ljudi su mogli “da izaberu krevet koji su oduvijek željeli da probaju“.

Danski javni servis DR objavio je i da su zaposleni u prodavnici igračaka koja se nalazi pored robne kuće Ikea, takođe proveli noć sa njima.

“To je mnogo bolje nego spavati u autu. Bilo je lijepo i toplo i srećni smo što su nas pustili unutra“, rekla je Mišel Baret, jedna od osoblja prodavnice igračaka, za DR

“Samo smo se slatko smijali onome što nas je snašlo, jer je vjerovatno više nikada nećemo doživjeti nešto slično“, dodala je Baret.

Grupa je počašćena doručkom od rolnica sa cimetom i kafe u kantini za osoblje prije nego što je napustila radnju.

 

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana