“Uhapsili” aligatora ispred gradskog stadiona

GS
“Uhapsili” aligatora ispred gradskog stadiona

Američki policajci u gradu Tampa, u saveznoj državi Florida “uhapsili” su aligatora dugog 2,7 metara koji je prijavljen jer je šetao ulicom nedaleko od gradskog stadiona.

Akciju, koju je posmatralo više građana, izvelo je šest policajaca, a aligator je nekoliko puta mahnuo repom kada mu je prišao prvi, bockajući ga ispruženom palicom, prenosi AP. Zatim je nekoliko policajaca omčom od užeta onemogućilo aligatora da otvori usta, koja su kasnije dodatno obezbijedili ljepljivom trakom.

Dvojica službenika svojim tijelima držala je aligatora prikovanog za tlo kako bi mu povezali i noge i tako bezbjedno transportovali sa lica mjesta, ispred stadiona Rejmond Džejms, koji je dom američkog fudbalskog tima iz NFL lige Tampa Bej Bakanirsa.

Fil Volters, lovac na aligatore koji ima ugovor sa Komisijom za očuvanje riba i divljih životinja Floride i koji je pozvan da pomogne policajcima, rekao je da je impresioniran poslom koji su obavili prije nego  što je on stigao.

- Uradili su sjajan posao. Oni su obavili tu stvar umjesto mene - rekao je Volters za lokalnu televizijsku stanicu, navodi AP.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana