Uhapšen reper koji je snimio pjesmu o pljački bankomata

G.S.
Foto: Twitter

Reper jutjuber Ladesion Rili (30) iz Hjustona, koji je repovao o pljačkama uhapšen je zajedno sa još sa još trojicom jer je opljačkao ATM bankomat u Tenesiji. Ladesion je poznat kao “213 Jugg God…

Rili promoviše svoje pjesme poput “Make It Home, u kojima repuje o “specijalizaciji za provale“.

Policijska uprava Metropolitena u Nešvilu objavila je u ponedjeljak na društvenim mrežama slike novca koji je vraćen nakon hapšenja u vezi sa pljačkom bankomata.

Tekstovi opisuju pljačku bankomata van države, posjedovanje hiljada dolara u svom vozilu, molitvu da ne budu uhvaćeni u potjeri automobilima i vraćanje kući. 

Policija u Hjustonu je potom podijelila priču na Tviter, rekavši da je „Rili upropastio cijelu bandu“, u odnosu na njegovu pjesmu “Make It Home“.

Predsjednik Sindikata policajaca Hjustona Daglas Grifit je za Foks njuz govorio o incidentu: “Ako ćete repovati o tome, onda se okrenite i budite uhvaćeni, to je na vama. Ne treba da pravite gluposti i definitivno ne bi trebalo da kršite zakon i pričate o tome.”

“Osuđeni zločinci koji prave svoje muzičke spotove sa oružjem. Koliko je to glupo? To pravno je dovoljno da ponovo budu optuženi”, rekao je Grifit, dodajući da misli da je reper želio da ‘veliča’ svoje kriminalno ponašanje.To me rastužuje jer imamo svu ovu djecu koja gledaju ovo, i oni to veličaju, a ova djeca se ugledaju na njih. To je glupo. Ovi momci su glupi. Zaslužuju da budu bačeni u zatvor samo zato što su glupi.” dodao je na kraju Daglas Grifit. 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana