Simpatični poštar osvaja internet pozirajući sa psima koje sreće na poslu

Gs
Simpatični poštar osvaja internet pozirajući sa psima koje sreće na poslu

Brazilski poštar Kristijano da Silva Antuneš stekao je popularnost na društvenim mrežama fotografišući se sa životinjama na koje nailazi u dvorištima kuća kojima dostavlja poštu, prenosi portal Kliks.

Antunes sebe naziva i  Carteiro Amigo Dos Animais  što u prevodu znači poštar koji je prijatelj sa životinjama. Kako je nekoliko puta naveo na svom Instagramu, glavni cilj postavljanja fotografija jeste srušiti popularno vjerovanje da se životinje i poštari ne slažu.

Veseli poštar pažljivo pozdravlja svaku životinju na koju naiđe, mazi ih i tek nakon što stekne njihovo povjerenje - fotografiše se s njima. Snimke zatim postavlja na svoje društvene mreže, gdje ga prati više od 100 hiljada ljudi radi toga, Antuneš se trudi pomoći što većem broju napuštenih i povrijeđenih životinja. Na njegovom Facebooku i Instagramu dostupno je mnoštvo fotografija koje prikazuju proces spašavanja životinja.

Njegove fotografije redovno dobijaju nekoliko hiljada lajkova, a u komentarima i porukama mu se javljaju oduševljeni pratitelji iz svih dijelova svijeta.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana