Prošlo je deset godina od videa “Bože, Petra”, pogledajte kako djevojčice izgledaju sada VIDEO

Agencije
Prošlo je deset godina od videa “Bože, Petra”, pogledajte kako djevojčice izgledaju sada VIDEO

Natalija Mitrović i Petra Milošević iz Svilajnca iz Srbije su postale popularne kad su prije desetak godina u emisijii “Besne gliste” izgovorile čuvenu rečenicu “Bože, Petra”. Djevojčice su tada imale samo četiri godine.

Iako sada imaju 14 godina, njihova čuvena rečenica: “Da sečeš kosu, da budeš ćelav? Bože, Petra!” je i dalje aktuelna. Ekipa emisije “Šta bi posle?”, koja se emitira na RTS-u, posjetila je Svilajnac i našla dvije tinejdžerice koje su kao četverogodišnjakinje u emisiji “Besne gliste” stekle fanove širom Balkana.

Natalija koja je izgovorila čuvenu rečenicu kazala je kako joj je ta rečenica promijenila život, jer je postala veoma popularna.

“Na početku sam bila veoma popularna, ljudi su stalno prilazili da se fotografišemo, sada je to manje”, rekla je Natalija.

Video je postao viralan kada se Natalija nije mogla načuditi svojoj prijateljici koja je rekla da bi se ošišala i tako postala ćelava. Na YouyTubeu ovaj video se može naći na nekoliko različitih kanala, a originalna verzija ima više od 3,3 miliona pregleda.

“I dan danas me u školi djeca pitaju jesam li ja ta 'Bože, Petra'. Šale se na taj račun, sad mi je malo i neprijatno, ali tada sam to voljela i bilo mi je zanimljivo to što ću biti popularna”, kazala je Petra.

Osim toga, Petra nije prestajala pričati, a Natalija nije mogla doći do riječi pa joj je sve vrijeme govorila “Mogu li sada malo ja da pričam?”. Ono što je interesantno jeste da su se poslije originalnog videa pojavili i mnogi remidži koji su koristili baš ovu čuvenu rečencu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana