“Ovako izgleda kada si živ sahranjen” Jutjuber proveo 50 sati zakopan u sanduku ispod zemlje (VIDEO)

GS
“Ovako izgleda kada si živ sahranjen” Jutjuber proveo 50 sati zakopan u sanduku ispod zemlje (VIDEO)

Jutjuber koji se predstavlja kao “MrBeast”, riješio je da snimi bizaran video u kojem je bilježio kako je to biti živ sahranjen.

U improvizovanom kovčegu, on je proveo 50 časova ispod zemlje.

Džimi Donaldson (22), kako glasi pravo ime ovog Jutjubera, bilježio je svaki trenutak koji je proveo ispod zemlje, od čega je na kraju objavio video snimak od 12 minuta.

Kako je rekao, nije se osjećao nimalo ugodno tokom eksperimenta koji je u svakom trenutku iznad zemlje nadgledao tim doktora uz prisustvo njegovih prijatelja. Da bi mogao da normalno funkcioniše, on je sa sobom ponio hranu, ali i veći broj plastičnih boca u koje je mokrio.

– Želim da se pomjeram, ali ne mogu. Bole me leđa, počinjem da osjećam klaustrofobiju, dosadno mi je, prilično loše mirišem – kazao je nakon 20 sati provedenih pod zemljom.

S prijateljima se prethodno dogovorio da će ga oni, ako iz bilo kojeg razloga izađe ranije, protresti električnim šokerom.

Nakon što je proveo 50 sati zakopan pod zemljom, Džimi je počeo da plače kada je kroz pleksiglas ugledao svoje prijatelje.

– Ovako izgleda kad si živ sahranjen. Toliko sam srećan što idem napolje da plačem. Ovo je bilo glupo – priznao je dok su ga prijatelji otkopavali.

Ispod njegove objave na Jutjubu, koja je imala preko 51 milion pregleda, pratioci sa kanala počeli su da ostavljaju komentare, od kojih su najpopularniji vezani za klaustrofobiju: “Kao neko ko je izuzetno klaustrofobičan, ovo bi me doslovno ubilo”, “Samo dok ga posmatram u grobu dobijem napad anksioznosti”, “Ovo je moj najveći strah, a on to radi zbog zabave”, prenosi Blic.

 

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana