Optužila muža da je ukrao i prodao njen bubreg VIDEO

GS
Foto: JVC

Indijka Ranjita Kundu,optužula je svog muža da joj je ukrao, ​​a zatim prodao njen bubreg na crnom tržištu bez njenog pristanka. Ranjita Kundu koja živi u Kodametu, selu u indijskoj državi Odiša,tvrdi da je njen muž ukrao i prodao njen bubreg prije četiri godine.

Za njegove postupke saznala je tek nedavno, nakon što je bila kod ljekara zbog bolova u stomaku i saznala da ima samo jedan bubreg.

Žena tvrdi da je 2018. godine, pod izgovorom da je odveze u bolnicu na operaciju uklanjanja kamena iz bubrega, njen suprug dogovorio da joj se izvadi jedan bubreg kako bi mogao da ga proda na crnom tržištu.

“2018. godine moj muž me je smjestio u privatnu bolnicu u Bubanešvaru nakon što sam dobila kamen u bubregu i tamo je prodao jedan od mojih bubrega bez mog znanja i saglasnosti. Nisam znala za cijeli o incident jer sam doblao anesteziju. Moj muž je prodao bubreg jednom Asimu Haldaru iz sela MV-38 u našem okrugu”, rekla je žena indijskim novinarima, prenosi Zanimljivosti dana.

Ranjita tvrdi da je njen muž, identifikovan kao Prasant Kundu, državljanin Bangladeša koji je boravio u njenom selu kao ilegalni imigrant. U braku su bili 12 godina i imaju dvoje djece, sina i ćerku.

Prije osam mjeseci navodno je napustio porodicu i pobjegao sa drugom ženom. Ranjita je izbačena iz porodične kuće i trenutno živi sa roditeljima.

Kalinga TV je izvijestila da se, otprilike u vrijeme kada se navodni incident dogodio, par svađao oko miraza, a muž je odlučio da ukrade i proda Ranjitin bubreg kako bi dobio novac za koji je smatrao da mu se duguje.

Ranjita Kundu je nedavno podnijela tužbu protiv svog muža i snaje, optužujući ih da su planirali krađu, a zatim prodaju njenog bubrega bez njenog pristanka koristeći falsifikovane dokumente. Policija je od tada privela Prasanta i navodno istražuje slučaj.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana